Content Creation: de juiste inhoud

Content Creation Grafisch Ontwerp

Een website valt of staat met de content. En met content bedoel ik: beeldmateriaal (foto’s, illustraties, filmpjes etc) en teksten, maar ook de huisstijl en hoe die wordt verwerkt in de website.

Vaak wordt er bij het maken van een website gefocussed op het technisch realiseren ervan. Uiteraard is dit heel belangrijk aangezien je een goedwerkende website wilt, zeker ook op mobiele apparatuur (responsive). Bij slechte copywriting bijvoorbeeld; teksten die te lang en niet to-the-point geschreven zijn, zullen er onherroepelijk voor zorgen dat een bezoeker wegklikt. Daarnaast is tekst belangrijk voor de vindbaarheid van je website op Internet, de immense zee van informatie.

Voor elke stijl de juiste professional

Background

Zorg dat je merk helder communiceert

Vooral om kosten te drukken zal zowel tekst als beeldmateriaal er ‘even’ bij gemaakt worden. En dat snap ik volledig. Maar (daar is ie) hoe zonde is het als de kosten die je in je website hebt gestopt voor niets zijn geweest omdat je site niet effectief is?

De Nootfabriek werkt vooral voor zelfstandigen; ZZP, MKB en freelance. Om de kosten laag te houden zijn er twee webdesign pakketten die je aan kunt vullen met content creation; bijvoorbeeld fotografie, grafische vormgeving (als je nog geen huisstijl hebt) en/of copywriting. Omdat je de content creation als aanvulling op een pakket bestelt, zijn de prijzen voor het ontwikkelen van een volledige website vele malen lager.

Hou je website en content up to date!

Naast het ontwerpen van je website, het realiseren daarvan en van toegevoegde content creation, kan De Nootfabriek Webdesign voor een betaalbaar uurtarief van 25 euro excl BTW je website onderhouden Denk hierbij aan bijvoorbeeld het toevoegen of vervangen van foto’s of teksten. Maar ook als je de structuur toch iets anders wilt na een tijdje.

Bovendien update ik de software op je website de eerste twee jaar gratis, en dat twee keer per jaar zodat hij optimaal blijft draaien.

Heb je al een website, maar twijfel je over de effectiviteit ervan? Laat mij eerst een website- en social-mediascan uitvoeren voor 250 euro zodat je weet wat er aangepast zou kunnen worden en wat de kosten daarvan zijn. Laat je wijzigingen door ons uitvoeren, dan is de scan gratis.