Websitestructuur Webdesign Den Haag

Consultancy en projectmanagement

Loop je in je bedrijf aan tegen de online communicatie, heb je de kennis niet in huis om hier verandering in te brengen en wil je dat een derde partij er met een frisse blik tegenaan kijkt? Ik kan als consultant op interim-basis worden ingezet voor het ontwikkelen of optimaliseren van online communicatie. Ook kun je me op interim-basis inhuren voor het uitvoeren van projecten.

Consultancy online communicatie

Zo kan ik zorgen voor een analyse van de huidige online communicatie en een advies uitbrengen over hoe dat optimaler kan op het gebied van:

  • Doelgroepcommunicatie
  • Structuur, interactie en functionaliteiten binnen de website
  • Uiterlijk van de website
  • Content: tone of voice, beeldgebruik
  • Verbetering online-communicatiecontent voor website en social media
  • SEO

Deze adviezen kun je vervolgens zelf uitvoeren en coördineren, maar ook daar kun je mij voor inhuren of we verdelen de taken, ik neem dan het projectmanagement op me zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.

Projecten op interim-basis

Mocht je klussen hebben op het gebied van online communicatie, dan kun je me inhuren voor de volgende activiteiten:

Background