Informatieve website

Informatieve website

Vooral tekst en beeld, weinig functionaliteit

Klant: ZZP Just Reflect in Alphen (Noord-Brabant)
Activiteiten: sportbegeleiding, persoonlijke coaching en voedingsadvies
Doel: inhoudelijk informeren van bestaande en potentiële klanten, werven van klanten
Inhoud website: pagina’s tekst en beeld, slider, chatfunctionaliteit. Een ‘simpele’, maar professionele website voor MKB en ZZP.

Wat deed De Nootfabriek?

  • Webdesign Basic Pakket (€ 795,00)
  • Huisstijl: logo, visitekaartje, intakeformulier, waardebon (€ 750,00)
  • Fotografie, 5 uur fotograferen en nabewerking (€ 450,00)
  • Basis SEO (inclusief)
  • Wij onderhouden deze website tegen een goedkoop uurtarief van 20 euro per uur. Maar uiteraard is deze ook gemakkelijk zelf te onderhouden.

Totale kosten: € 1.995,00 excl BTW

Aanpak simpele website:

Allereerst heb ik kennisgemaakt met de ZZP onderneemster, Tanja de Swart. Samen zijn we gaan kijken wat er nodig is om de doelen te bereiken voor haar bedrijf als starter. Dat vormt de basis voor het bouwen van de website, maar ook voor het ontwikkelen van content. Belangrijk hierbij is dat duidelijk is wat de doelgroepen zijn en hoe die het beste te bereiken zijn en het beste aangesproken kunnen worden in deze informatieve website.

Ik heb een voorstel gedaan voor de indeling en interactie binnen de site enerzijds en anderzijds een visueel ontwerpvoorstel. Al snel kwamen we tot een ideaal plan. Allereerst begon ik met de ontwikkeling van de huisstijl die ook visueel de basis zou gaan vormen voor het webdesign. Tegelijk ben ik de foto’s gaan maken met de onderdelen van het bedrijf in gedachte, alle activiteiten zijn vastgelegd in de sfeer van het plan.

Tanja leverde zelf de teksten aan, hierdoor werden de kosten lager. Toen die af waren en we alle content binnen hadden, ben ik begonnen met het bouwen van deze informatieve website. Alles kwam letterlijk samen. Laten we kennismaken!

www.justreflect.nl

Desktopview informatieve website

Mobiele view informatieve website