Informatieve website

Webdesign voorbeelden

Ervaring in maatwerk websites

Webdesign draait om je doelgroepen

Een effectieve website draait om de behoeften van je doelgroepen. Om hier duidelijkheid in te krijgen is het belangrijk die doelgroepen goed te benoemen en hun behoeften te beschrijven, bij voorkeur test je de behoeften ook grondig. Hiermee zorg je ervoor dat een bezoeker krijgt waar hij behoefte aan heeft en vervolgens ook een actie uitvoert die jij wilt; contact opnemen, een artikel kopen etc. Vervolgens ga je een strategie voor tekst en beeld ontwikkelen waarin jouw bedrijf zo effectief mogelijk wordt gepresenteerd. Hieronder staan drie verschillende voorbeelden van webdesign.

Zoals je kunt zien heeft elke website een andere samenstelling. Maar ze hebben alle vier een webdesign pakket als basis, sommige zijn aangevuld met modules. Mogelijke modules: fotografie, huisstijl, teksten of extra functionaliteit. Klik op een van de voorbeelden en krijg inzicht in hoe ik te werk ga als je een website wilt laten maken door mij.

De Nootfabriek ontwikkelt niet alleen een effectieve communicatie voor jouw bedrijf/merk, maar zorgt ook voor een gedegen en overzichtelijke uitvoering. Laat mij de online Communicatiescan doen als je wilt weten hoe jouw online communicatie er op dit moment voor staat.