Website voorbeelden

Ervaring in maatwerk websites

Webontwikkeling draait om je doelgroepen

Een effectieve website draait om de behoeften van je doelgroepen. Om hier duidelijkheid in te krijgen is het belangrijk die doelgroepen goed te benoemen en te beschrijven. Je zorgt met het ontwerpen van UX (User Experience) ervoor dat een bezoeker krijgt waar hij behoefte aan heeft en vervolgens ook een actie uitvoert die jij wilt; contact opnemen, een artikel kopen etc. Vervolgens ga je een strategie voor tekst en beeld ontwikkelen waarin jouw bedrijf zo effectief mogelijk wordt gepresenteerd.

Hieronder staan vier verschillende voorbeelden van websites. Zoals je kunt zien heeft elk webdesign een andere samenstelling. Maar ze hebben alle vier een webdesign pakket als basis, sommige zijn uitgebreid met uitbreidingen. De mogelijkheden voor webdesign uitbreiding kunnen bijvoorbeeld zijn: fotografie, huisstijl, teksten of extra functionaliteit. Klik op een van de voorbeelden en krijg inzicht in hoe we te werk gaan als je een website wilt laten maken.

Duidelijk is: De Nootfabriek maakt niet alleen technisch websites, maar ook content en het uiterlijk zal een bezoeker over de digitale streep trekken! Je ziet hier voorbeelden van websites: Webdesign is altijd maatwerk. Heb je al een website en wil je dat ik eens kijk of deze beter kan of belangrijke onderdelen mist? Laat mij de websitescan doen.