Laat ons de websitescan uitvoeren

Websitescan laten uitvoeren

Je website onder de loep

Laat mij je website testen!

Heb je een website, maar twijfel je aan de effectiviteit, de vormgeving of vind je hem inmiddels gedateerd? Je kunt bij De Nootfabriek een websitescan laten uitvoeren.

Voor € 99,00 analyseer ik jouw website op een aantal essentiële punten die een website effectief maakt. Mijn conclusies krijg je vervolgens in een rapport gemaild. Als je aanpassingen aan je website door mij laat uitvoeren, of je wilt dat ik een nieuwe website voor je maak, dan is de scan gratis! Bekijk hier wat voorbeelden van door mij gebouwde websites:

Wat ga ik voor je onderzoeken tijdens deze websitescan?

  • Het uiterlijk van de website
  • De doelgroepgerichtheid
  • De interactiestructuur binnen de site
  • De leesbaarheid
  • Laadtijden zijn belangrijk
  • Basis SEO-analyse

Meld je nu via het formulier aan en ik neem direct contact met je op! Of neem op een andere manier contact met mij op.

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Background